Det danske herrehåndboldlandshold gjorde det, som ingen danskere gør har kunne. Efter en forrygende weekend med drømmehåndbold mod den forsvarende verdensmestre fra Frankrig og de forsvarende vica-verdensmestre fra Norge, kunne Danmark i går aftes tage guldmedaljerne over hovedet med stolthed!

Nu kan du fejre den store sejr med denne fine mindemønt i 99,9 % sølv, som viser en håndboldspiller foran Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen fra Berlin, samt Den lille havfrue og Sankt Niklaj Kirke fra København

Du sikrer dig:

  • En mindemønt i 99,9 % sølv
  • Et ikonisk motiv af en håndboldspiller i aktion foran seværdigheder fra værtslandenes hovedstæder
  • Mønten måler hele 38,61 mm i diameter og vejer 31,1 gram

Håndbold blev født i slutningen af 1890’erne på Ordrup Gymnasium og er siden blevet en af de mest populære sportsgrene i Danmark. I 1990’erne og starten af det nye årtusind dominerede kvindelandsholdet med 3 EM guldmedaljer, 1 VM guldmedalje og 3 OL guldmedaljer. Siden er det herrerne som har leveret de bedste resultater med 2 EM guldmedaljer og 1 OL guldmedalje siden 2008. Siden 2002 er det derudover blevet til 3 EM bronzemedaljer, 1 EM sølvmedalje, 1 VM bronzemedalje og 2 VM sølvmedaljer.

Nu kan herrerne så tilføje en flot VM guldmedalje til samlingen!

Specifikationer
Nominel værdi:
1 Dollar
Udgivelsesår:
2019
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9 % sølv
Diameter:
38,61 mm
Vægt:
31,1 gram
Advers:
Håndboldspiller foran Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen fra Berlin, samt den lille havfrue og Sankt Nikolaj Kirke fra København.
Revers:
Våbenskjold og nominel værdi
Udgivelsesland:
Fiji