Køb denne eksklusive tronskifteguldbarre

I anledning af det historiske tronskifte den 14. januar 2024, udgives der en guldbarre, der hylder vores nye konge Frederik X og hans mor, den afgående Dronning Margrethe II. Guldbarren viser den kongelige guldkaret, som kun bruges af regentparret og over den ses Frederik X's valgsprog "Forbundne, forpligtet, for kongeriget Danmark".

Dronningens nytårstale den 31. december 2023 blev en historisk begivenhed de fleste af os aldrig glemmer. Midt i talen proklamerede H.M. Dronning Margrethe II pludseligt, at hun ville overlade tronen til sin søn H.K.H. Kronprins Frederik. Den 14. januar 2024 blev H.K.H. Kronprins Frederik på balkonen på Christiansborg Slotsplads udråbt som ny konge af Danmark. H.M. Dronning Margrethe II blev udråbt til dronning på præcis samme dato og samme balkon i 1972.

Nu overtager en ny generation, H.M. Kong Frederik X, som hos det danske folk er en populær og folkelig skikkelse, som vi sætter vores lid til fortsat, vil samle det danske folk om kongehuset. Med denne tronskifteguldbarre hylder vi den nye konge, Frederik X. Samtidig ærer vi og siger en stor tak til H.M. Dronning Margrethe II.

Når du bestiller denne historiske guldbarre, sikrer du dig:

  • 2,5 gram guldbarre præget i 99,9% guld
  • Markerer det historiske danske tronskifte
  • Viser den kongelige guldkaret
  • Højeste prægekvalitet - Proof
  • Nummereret
  • Lavt oplag på kun 3.000 eksemplarer
Specifikationer
Udgivelsesår:
2024
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9 % guld
Størrelse:
14 x 24 mm
Vægt:
2,5 gram
Oplag:
3.000 eksemplarer
Præget af:
Det norske møntværk