Pris:
Geografi:

Diverse

Her finder du et udvalg af møntsæt i guld. Se også Mønthusets udvalg af møntsæt i sølv.

In gold we trust 1/100 oz guldbarre In gold we trust 1/100 oz guldbarre In gold we trust

1/100 oz guldbarre i 24 karat guld En unik chance for at få din helt egen guldbarre til en fantastisk pris. Guldbarren er præget med teksten “In Gold We Trust”, og er fremstillet i kvaliteten proof.  

300 kr
Danmarks Kulturskat Christianshavn 5 gram Danmarks Kulturskat Christianshavn 5 gram 5 gram guldbarre med Christianshavn

Det kræver kun et kort kig på bykortet for at se, hvorfor mange beskriver Christianshavn som hjertet af København. Omgivet af Amagerbro, København K, København V, Slotsholmen og Refshaleøen bliver det ikke meget mere centralt. Denne lille halvø på Amagers nordkyst tiltrækker hvert år turister fra både indland og udland med sine flotte kanaler, gamle huse, farverige befolkning og spændende historie.

4 000 kr
Danmarks Kulturskat Rådhuspladsen 5 gram Danmarks Kulturskat Rådhuspladsen 5 gram Danmarks Kulturskat - Rådhuspladsen Guldbarre

Mange danskere har et nært forhold til Rådhuspladsen. Det er her vi samles, når vi skal fejre og hylde vores helte som i juni 1992, hvor Danmark vandt europamesterskabet i fodbold eller i januar 2019, hvor vi vandt verdensmesterskabet i håndbold for herrer. Det var også på Rådhuspladsen at danskerne fejrede befrielsen den 4.maj 1945. Pladsen har også dannet rammen om mange koncerter som Kim Larsens mindekoncert i efteråret 2018. 

4 000 kr
Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte Guldbarre på 2,5 gram med H. C. Andersens julehjerte 24 karat guldbarre med vores allesammens H.C. Andersen i 99,9% guld

Du kan du sikre dig denne smukke guldbarre med H. C. Andersens julehjerte i 99,99 % guld! Det er den perfekte start på julesæsonen. Du kan købe en flot julegave til dig selv eller til en du holder af.

2 500 kr