GRATIS seddel i forbindelse med den historiske begivenhed

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde dig en helt særlig pengeseddel, som er lavet af det engelske møntværk i anledning af Kroningen af Kong Charles III d. 6 maj 2023.Denne unikke seddel, trykt med kongens portræt, er lavet i præcis samme kvalitet og papir som de gangbare engelske sedler. 

Det er en historisk begivenhed, når en ny konge bliver kronet i Storbritannien. En kongekrone er fyldt med symbolik og tadition. Den historiske ceremoni vil blive afholdt i Westminister Abbey. En af de mest hellige og historiske bygninger i Storbritannien.

Denne særlige seddel har ingen nominel værdi, men den har en stor symbolsk værdi som et minde om kroningen af Kong Charles III. Og den kan blive din helt gratis du skal blot betale 59 kr. for fragten. Vi håber at denne seddel vil kunne sætte et specielt præg på din samling, og blive et værdifuldt minde på den historiske begivenhed, der markerede begyndelsen på en ny æra for Storbritannien.

Du kan sikre dig:

  • Speciel udgivelse af en mindeseddel
  • Vil pryde din samling og blive et eksklusivt minde om den store begivenhed
  • Leveres i en spændende folder
  • Helt gratis - betal kun fragt.
  • Ingen yderligere forpligtelser

1233333

Du kan også sikre dig den første mønt med portræt af Charles III

Vil du også sikre dig denne historiske sølvmønt med det første møntportræt af Charles III?

I hundreder af år har kroningen symboliseret tradition, magt og håb om en bedre fremtid. Den 6. maj 2023 vil markere et øjeblik, som de fleste af os aldrig har set før. I dette spektakulære jubilæumsår fejres den første kroning i det 21. århundrede, og det er en begivenhed, der for vil blive foreviget i vores historiebøger.

Den 6. maj 2023 bliver Charles III kronet til konge. I forbindelse med denne historiske begivenhed er der blevet lavet en fantastisk sølvmønt i ægte sølv med det første møntportræt af Charles III nogensinde

Du sikrer dig:

√ Historisk sølvmønt, der viser det første møntportræt af Charles III

√ Fremstillet af det engelske møntværk i forbindelse med kroningen den 6. maj 2023

√ Størrelse: 38,61 mm og vejer hele 31,10 gram

√ Uden yderligere købsforpligtelser

√ Leveres i en smuk træskrin

Pris: 695 kr