Trin 1 Start

Indkøbskurv

0
Pris i alt:

DK_Prince_Christian_medal_silver_WS_Vista_start_web

H.K.H. Prins Christian fylder 18 år

Få den eksklusive erindringsmedalje belagt med 24 karat guld!

 

For første gang nogensinde udgives en medalje med prins Christian i anledning af hans 18-års fødselsdag den 15. oktober 2023. Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede guldbelagte medalje til en fordelagtig introduktionspris på 995 kr. inklusiv porto.

Erindringsmedaljen er firkantet og belagt med 24 karat guld og vejer hele 62,2 gram. På forsiden af medaljen er i midten indlagt et nyt officielt grønlandsk frimærke med portræt af prins Christian iført den traditionelle grønlandske anorak. Frimærket er udgivet af det grønlandske tele- og postselskab og er det eneste frimærke, som udgives i forbindelse med prins Christians 18-års fødselsdag. På bagsiden er en detaljeret prægning af Christiansborg med fire dannebrogsflag, som vejrer fra slottets ikoniske tårn.

Det er nemlig på Christiansborg slot søndag den 15. oktober, at dronningen om aftenen er vært ved et stort gallataffel for prins Christian. Kongehuset har inviteret repræsentanter fra dele af  landets ungdomsorganisationer samt unge, som har markeret sig inden for sportens og kulturens verden. Derudover er op mod 200 unge fra rigsfællesskabet inviteret til at deltage i fejringen, idet hver af Danmarks kommuner samt Grønland og Færøerne har haft mulighed for at udvælge to 18-årige til at deltage i gallataflet.

Du kan sikre dig:

√ En stor flot guldbelagt medalje med officielt grønlandsk frimærke

 Vejer hele 62,2 gram  


 Belagt med 24 karat guld 

√ I anledning af prinsens 18 års fødselsdag

 Uden yderligere købsforpligtelser

Du har ingen yderligere forpligtelser, og dit køb er beskyttet af Mønthusets 14-dages returret.

Prince_Christian_medal_silver_WS_Vista_2_web

Du har nu sikret dig den guldbelagte medalje med Prins Christian.

Du har også muligheden for at tilføje denne eksklusive sølvbarre til din bestilling for kun 2.995 kr. 

Sølvbarren er firkantet og i massivt sølv og vejer hele 62 gram. På forsiden af medaljen er i midten indlagt et nyt officielt grønlandsk frimærke med portræt af prins Christian iført den traditionelle grønlandske anorak. Frimærket er udgivet af det grønlandske tele- og postselskab og er det eneste frimærke, som udgives i forbindelse med prins Christians 18-års fødselsdag. På bagsiden er en detaljeret prægning af Christiansborg med fire Dannebrogsflag, som vejrer fra slottets ikoniske tårn.

Du kan sikre dig:

√ En smuk sølvbarre i begrænset oplag

 Vejer hele 62,2 gram  


 Med officielt grønlandsk frimærke 

√ Udgivet i anledning af Prinsens 18-års fødselsdag

 Uden yderligere købsforpligtelser

Du har ingen yderligere forpligtelser, og dit køb er beskyttet af Mønthusets 14-dages returret. 

Pris: 2 995 kr