Køb denne tronskiftemedalje i 99,9% sølv

I anledning af det historiske tronskifte den 14. januar 2024, har vi skabt en erindringsmedalje i sølv, der hylder den afgående regent Dronning Margrethe II og hendes søn, den nye konge, Frederik X. Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede tronskiftemedalje, der blev præget på tronskiftedagen den 14. januar 2024, til en helt særlig pris 999 kr. inkl. porto. 

Når en medalje er ”præget på dagen” betyder det, at personalet på Det Norske Møntværk møder ind ved midnat og starter produktionen. Derefter kører maskinerne nonstop. 24 timer senere stopper produktionen og den bliver ikke igangsat igen. Oplaget er derfor stærkt begrænset, da vi ikke præger flere medaljer efter denne historiske dag. Det er først på dette tidspunkt vi ved præcis hvor mange medaljer, der rent faktisk bliver lavet og hvordan oplaget ender, men vi forventer et oplag på omkring 5.000 medaljer. 

Alle medaljer bliver nummereret og leveret i en flot kapsel, hvor datoen for prægningen også er skrevet. Sammen med kapslen får du nu et par stofhandsker med, så du kan åbne kapslen og se din unikke nummerering uden at sætte aftryk på kapsel og medalje.

Når du bestiller denne historiske sølvmedalje, sikrer du dig:

  • Præget på dagen
  • En sølvmedalje i 99,9% sølv
  • Høj prægekvalitet - Brillant ucirkuleret
  • Begrænset oplag
Specifikationer
Nominel værdi:
Ingen
Udgivelsesår:
2024
Kvalitet:
Brillant ucirkuleret
Metal:
99,9% sølv
Diameter:
30 mm
Vægt:
10 gram
Oplag:
5.000
Udgivelsesland:
Danmark