Køb denne royale tronskriftemedalje 

I anledning af det historiske tronskifte den 14. januar 2024, har vi skabt en erindringsmedalje guldbelagt med 24 karat guld, der hylder den afgående regent Dronning Margrethe II og hendes søn, den nye konge, Frederik X. Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede tronskiftemedalje, guldbelagt med 24 karat guld til kun 299 kr. inklusiv porto. Du vil modtage medaljen i en flot mappe, med spændende historisk information om tronskiftet og den danske kongerække.

Dronningens nytårstale den 31. december 2023 er en historisk begivenhed de fleste af os aldrig glemmer. Midt i talen proklamerede H.M. Dronning Margrethe II pludseligt, at hun ville overlade tronen til sin søn H.K.H. Kronprins Frederik. Den 14. januar 2024 blev H.K.H. Kronprins Frederik på balkonen på Christiansborg Slotsplads udråbt som ny konge af Danmark. H.M. Dronning Margrethe II blev udråbt til dronning på præcis samme dato og samme balkon i 1972.

Dronningen har i 52 år på forbilledlig og beundringsværdig vis været regent for Danmark. Nu overtager en ny generation, hendes søn H.K.H. kronprins Frederik, som hos det danske folk er en populær og folkelig skikkelse, som vi sætter vores lid til fortsat, vil samle det danske folk om kongehuset.  Med denne tronskiftemedalje ærer vi og siger en stor tak til H.M. Dronning Margrethe II. Samtidig hylder vi den nye konge, Frederik X.

Når du bestiller denne historiske medalje, sikrer du dig:

  • En smuk medalje belagt med 24 karat guld
  • Leveres i en flot mappe
  • Med en diameter på 30 mm og en vægt på 12 gram
  • Oplag på kun 30.000 eksemplarer
Specifikationer
Nominel værdi:
Ingen nominel værdi
Udgivelsesår:
2024
Kvalitet:
Brillant ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel belagt med 24 karat guld
Diameter:
30 mm
Vægt:
12 gram
Oplag :
30.000