Erindringsmedalje forgyldt med 24-karat guld og med diamant- og safirstøv

Frederik IX var en meget folkekær konge, og er husket af de fleste som en af de mest jordnære regenter. Nu har du muligheden for at få hænderne i et fysisk minde om 75-året for Frederik IX’s tronbestigelse og 50-året for hans død. To betydningsfulde anledninger, som du kan mindes med denne flotte medalje belagt med 24 karat Fairmined guld og med diamant- og safirstøv til kun 349 kr. + 59 kr. i porto.  

I forbindelse med 75-året for Frederik IX tronbestigelse og 50-året for hans død her i 2022, vil Mønthuset Danmark ære hans minde med denne flotte forgyldte erindringsmedalje med diamant- og safirstøv. Medaljen viser fine detaljer af hans majestæts tid i søværnet med motiv af søværnslogoet og hans personlige monogram. Samt fine illustrationer af fuglene, der for søfolk har en symbolsk betydning for, at der er tegn på land efter en lang tur på åbent hav. 

På medaljen er også indgraveret Kong Frederik IX’s valgsprog ’Med gud for Danmark’. Sammen med din forgyldte erindringsmedalje får du også et ægthedsbevis og en flot opbevaringsmappe. 

Du kan nu sikre dig:

  • Medaljen viser fine detaljer af hans majestæts tid i søværnet med motiv af søværnslogoet og hans personlige monogram. Samt fine illustrationer af fuglene, der for søfolk har en symbolsk betydning for, at der er tegn på land efter en lang tur på åbent hav. 
  • En eksklusiv forgyldt erindringsmedalje belagt med 24 karat Fairmined guld og med diamant- og safirstøv til kun 349 kr. + porto

  • Brænset oplag på 15.000 stk

  • En erindringsmedalje til ære for Frederik IX's 75-års tronbestigelse og 50-året for hans død

  • Motiver af Frederik IX’s tid i søværnet 

  • Størrelse: 38,6 mm og 26 gram

  • Ægthedscertifikat samt flot opbevaringsmappe med historisk tekst og billeder sendes med medaljen uden yderligere omkostninger.

 

Specifikationer
Metal:
Kobbernikkel forgyldt med 24 karat Fairmined guld
Diameter:
38,6
Vægt:
26 gram
Oplag:
15.000
Årstal:
2022