Trin 1Start

Indkøbskurv

0
Pris i alt:

FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 bliver spillet i Rusland og dermed bliver det det første FIFA Verdensmesterskab i fodbold afholdt i Østeuropa. Der er 32 kvalificerede lande til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018, og hvert land bliver hædret med sin egen officielle erindringsmedalje fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018. Adverset på den danske erindringsmedalje skildrer forkortelsen for Danmark "DEN" og to danske nationale symboler - et vikingeskib og Den lille havfrue. Det officielle trofæ fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 er skildret på reverset.

Efter en nervepirrende kvalifikation til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 og playoffs er Danmark med til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018  i Rusland. Vi kan nu se frem til de spændende FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018-kampe.

  • Officiel erindringsmedalje fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 - 33,3 % sølv
  • Erindringsmedaljerne er specielt udgivet til de lande der har kvalificeret sig til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 inkl. Danmark
  • Erindringsmedaljen er hele 30 mm i diameter og vejer 7,3 g
  • Motivet viser 2 danske nationalsymboler - et vikingeskib og Den lille havfrue
  • Præget i proof-like kvalitet
  • 149 kr. plus 49 kr. i porto!

 

 

 

 

 

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved.

Indsend

Den første officielle erindringsmønt fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 fra Rusland!

Efter afklapsningen af Irland er Danmark klar til at fortsætte det gode spil under FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 i Rusland. 

Ruslands Nationalbank har frigivet erindringsmønter for at hædre FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018. Vi har fået fat i et begrænset antal af disse første erindringsmønter og er glade for at kunne tilbyde dem til dig.

Erindringsmønten er præget i 92,5 % sølv og har en farvelagt detalje. Dens nominelle værdi er 3 rubler. Motivet på adverset forestiller en fodboldspiller ved siden af et billede af Kazans, en af værtsbyerne, nationale symbol - zilant.  Mens reverset viser det russiske våbenskjold med den tohovedede ørn.

 

Du kan nu sikre dig:

  • Præget i 92,5 % sølv med en farvelagt detalje
  • Den første officielle erindringsmønt præget til FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018
  • Kun 20% af totale oplag er tilgængeligt i Danmark

 

Erindringsmønten er præget i proof kvalitet og bliver leveret til dig i et officielt skrin fra FIFA Verdensmesterskaberne i fodbold 2018 med ægthedscertifikat. Kun 20 % af det totale oplag er tilgængeligt på det internationale marked – de resterende 80 % er reserveret til det russiske marked. Mønthuset Danmark har fået fat i et begrænset antal erindringsmønter i sølv, så skynd dig at bestille en af disse eftertragtede erindringsmønter i sølv allerede i dag!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA. All rights reserved.

Pris: 1 249 kr

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside giver du tilladelse til at bruge cookies. Læs mere...