Pris:
Geografi:

Eksklusiv

Kategorien "Eksklusiv" indeholder sjældne, internationalt efterspurgte mønter, medaljer og udgaver. Hvert produkt i denne kategori opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Se vores udvalg af ekslusive produkter her.

Danmarks Kulturskat Rådhuspladsen 1 oz Danmarks Kulturskat - Rådhuspladsen Guldbarre

Mange danskere har et nært forhold til Rådhuspladsen. Det er her vi samles, når vi skal fejre og hylde vores helte som i juni 1992, hvor Danmark vandt europamesterskabet i fodbold eller i januar 2019, hvor vi vandt verdensmesterskabet i håndbold for herrer. Det var også på Rådhuspladsen at danskerne fejrede befrielsen den 4.maj 1945. Pladsen har også dannet rammen om mange koncerter som Kim Larsens mindekoncert i efteråret 2018. 

20 000 kr
Viking 1 kilo En enestående 1 kilo viking mønt på ikke mindre end 10 cm i diameter

Vi støder ikke ofte på en så tung og stor mønt med et så detaljeret design, som fortæller vikingernes legendariske historie. Interessen for vikinger er større end nogensinde ikke blot herhjemme, men i hele verden. Du er en af Mønthusets bedste kunder og derfor tilbyder vi dig denne eftertragtede 1 kilo sølvmønt til en pris på 15.000 kr. inkl. porto. 

15 000 kr
$10 Dannebrog 800 år 2019 Jubilæumsmønten er udgivet for at fejre 800-året for vores flotte nationalflag.

Jubilæumsmønten er præget og udgivet for at fejre 800-året for vores flotte og historiske nationalflag. Guldmønten er præget i en høj kvalitet proof og i hele 99,9% guld. Prægningen fremhæver både de spejlblanke og matte overflader. På forsiden er vist dannebrogsflag på begge sider af en kongekrone på Valdemar sejrs tid.

6 500 kr