Bestil din jubilæumsmedalje 

I anledning af Dronning Margrethe II’s 50-års regentjubilæum den 14. januar 2022 udgives en ny jubilæumsmedalje i et begrænset oplag. Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede og flotte medalje kvit og frit. 

Dronning Margrethes 50 års regentjubilæum er som en krone på hendes livsværk. 

Du betaler kun 99 kr. + 59 kr. i porto.

I 1972 overgik tronen til Dronning Margrethe en dag som mange husker som en minderig dag. Det er måske det der vil betragtes som rigets højeste embede som Danmarks første dronning. Inden tronskriftet afgik Kong Frederik IX ved døden den 14. januar 1972.

Dronning Margrethe ll var kun 31 år, og skrev historie som Danmarks første kvindelig monark. Medaljen er som en smuk blomst i fuld flor, der symboliserer årtier af dedikation og hengivenhed til sit folk. 

Blot få stunder i dansk historie, som vi hos Mønthuset Danmark sætter særlig pris på ved, at udgive denne unikke jubilæumsmedalje.

Hvilket vi også håber på at du gør, som møntsamler. Du kan dermed roligt bestille denne jubilæumsmedalje helt gratis, og helt uden købsforpligtelser. (Du betaler porto på 59 kr.) Denne jubilæumsmedalje er en hyldest til Dronning Margrethe og hendes 50-års regentjubilæum i 2022

Specifikationer
Kvalitet:
Høj prægekvalitet – brillant ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel
Diameter:
38,60 mm
Vægt:
26 gram
Oplag:
50.000 stk.
Årstal:
2022
Præget af:
Det Norske Møntværk