I dag fylder H.M. Dronning Margrethe II 83 år - i den forbindelse fejrer Mønthuset Danmark vores kære dronning med et ekstra godt tilbud på denne guldbelagte medalje som er udgivet i begrænset oplag i forbindelse med dronningens 50 års regentjubilæum i 2022.

Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede og flotte medalje med 70 % rabat. Før 349 kr. Du vil modtage medaljen i en spændende informationsmappe (medfølger uden ekstra omkostninger), som i tekst og billeder fortæller om Dronningen. Medaljen er udover guld, belagt med diamantstøv som giver en smuk og funklende effekt.

Jubilæumsmedaljen er præget af Det Norske Møntværk etableret af Christian IV i 1686. Den høje prægningskvalitet, brillant ucirkuleret, sikrer en flot kontrast mellem den spejlblanke baggrund og det meget detaljerige motiv. På forsiden er præget dronningens perlediadem, herunder logo med stort M og tallet 50. På bagsiden er i midten vist et egetræ med hjerter på, som symboliserer Danmark og folkets kærlighed. I kanten er vist dronningens valgsprog.

Specifikationer
Kvalitet:
Høj prægekvalitet – brillant ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel belagt med 24 karat Fairmined guld og diamant støv
Diameter:
38,60 mm
Vægt:
26 gram
Oplag:
50.000 stk.
Årstal:
2022