Coins of the World - Asia

Asien - et af de mest fascinerende kontinenter!

Vær den første til at bedømme!

0

Asien er verdens største og mest diverse kontinent. Det dækker 4/5 af den østlige del af den gigantiske eurasiske landmasse.

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 449 kr

Kontinentet, som længe har været hjemsted for størstedelen af den menneskelige befolkning, var stedet for mange af de første civilisationer. Legender om rigdom, velstand og de gamle kulture tiltrak europæisk handel, udforskning og kolonialisme. Columbus' tilfældige opdagelse af Amerika skete på jagten efter Indien og demonstrerer denne dybe fascination. Silkevejen blev den største handelsrute mellem øst og vest, mens Malacca-strækningen stod som en stor søvej.

Samlingen af udvalgte mønter viser dig skønheden af det asiatiske kontinent gennem de mange motiver; smukke planter og dyr, store sejlskibe, spændende instrumenter og interessant bygninger. Asien er så stor at det har ekstremt forskellige klimaer og geografiske træk. Klimaet varier fra arktisk og subarktisk i Sibirien til tropiske i det sydlige Indien og Sydøstasien, hvilket giver anledning til det mest forskelligartede plante- og dyreliv. Udover de 51 mønter modtager du også en gratis samlemappe. Du kan placere mønterne i denne folder, så de bliver opbevaret sikkert. Det er en super måde at lære endnu mere om det asiatiske kontinent.

 

Sættet indeholder:

  • 51 mønter fra det asiatiske kontinent
  • Gratis samlemappe til dine mønter med et kort over Asien

 

Dyk ned i de mange forskellige designs, mens du rejser fra land til land, gennem Asiens historie og opdager, hvor specielle de enkelte lande er. Hver enkel af de 51 mønter er lige til at sætte ind i mappen og kan nemt tages ud for nærmere inspektion.

Det er en sjovt måde at introducere sig for det asiatiske kontinent på og disse sæt appellere til både erfarne numismatikere såvel som nye samlere, der ønsker at introducere sig til mønternes verden.

Vi har et meget begrænset lager, så skynd dig at bestille allerede nu!

 

 

Pris:449 kr