Mønter fra hele verden – AMERIKA

37 lande på det amerikanske kontinent – 1 mønt fra hvert land!

Vær den første til at bedømme!

0

Historien bag det amerikanske kontinent er utrolig spændende og nu har du chancen for at opleve den gennem de mange nationers mønter. 

  • Type: Enkelt
  • Antal tilgængelige: Tilgængelig
Pris: 545 kr

Du kan få denne flotte mappe og en mønt fra 37 lande på det amerikanske kontinent.

Samlingen af udvalgte mønter viser dig skønheden ved Nordamerika, Sydamerika samt Mellemamerika og Caribien, gennem de mange motiver fra Victoriaøerne i nord til Kap Horn i syd. Du kommer til at møde fascinerende dyr, smuk natur, præsidenter og kendte personligheder. Denne samling indeholder ikke kun mønter fra de store lande som USA, Brasilien, Argentina og Jamaica, men også fra de små som Aruba, Barbados og endda Falklandsøerne.

Udover de 37 mønter modtager du også en gratis samlemappe. Du kan placerer mønterne i denne folder, så de bliver opbevaret sikkert. Det er en super måde at lære endnu mere om det amerikanske kontinent.

Dyk ned i de mange forskellige designs, mens du rejser fra land til land, gennem Amerikas historie og opdager hvor specielle de enkelte lande er. Hver enkel af de 37 mønter er lige til at sætte ind i mappen og kan nemt tages ud for nærmere inspektion.

 

Sættet indeholder:

  • Mønter fra 37 lande fra amerikansle kontinent
  • Smukke motiver
  • Spændende, uddanende sæt
  • Begrænset oplag

 

Det er en sjov og nem måde at få en hel amerikansk samling på.

Vi har et meget begrænset lager, så skynd dig at bestille allerede nu!

Pris:545 kr