Officiel mønt til minde om den uforglemmelige Diana, prinsessen af Wales 60-års fødselsdag

Der er vel ikke mange, der ikke husker Diana, Prinsessen af Wales, hvis mål i livet var at hjælpe de mennesker, der havde mest behov for det. Kombinationen af hendes smukke udseende, venlighed og charme samt hendes passion for samfundets mest udsatte gjorde hende til en af de mest elskede personligheder i verden.

Hvornår døde Prinsesse Diana?
Diana, Prinsesse af Wales’ tragiske død 31. august 1997 fremkaldte den største globale landesorg for et individ siden Præsident John F. Kennedys død. Mens hun levede, var Diana et forbillede for hendes beundrere, der respekterede hendes sans for stil, karisma og humor, og som forundredes over hendes højt profilerede engagement i velgørenhedsarbejde. Prinsessen forstod at nå og røre de, der lider og hun gjorde brug af hendes indflydelsesrige status til positivt at hjælpe en imponerende række velgørenhedsprojekter inklusive hendes kamp mod landminer – en sag som The International Campaign to Ban Landmines (ICBL – Den internationale kampagne mod landminer) blev tildelt Nobels Fredspris for i 1997 – samt hendes bestræbelser på at ændre den offentlige mening om AIDS-smittede.

For at hædre det enorme arbejde, Prinsesse Diana gjorde før sin pludselige og meget tragiske død, er denne flotte erindringsmønt med portræt af Prinsesse Diana udgivet i anledningen af hendes 60-års fødselsdag. Den eftertragtede erindringsmønt udgives kun i begrænset oplag.

Bestil din officielle Diana 60-års erindringsmønt GRATIS som hyldest til en af verdens mest indflydelsesrige kvinder.

Du kan sikre dig: 

  • En officiel mønt til minde om den uforglemmelige Diana, prinsessen af Wales 60-års fødselsdag.
  • Strengt begrænset til kun en mønt pr. husstand.
  • Leveres i en smuk informationsmappe med tekst om Diana og hendes liv. 
  • En fejring af en ikonisk kvinde og rollemodel for mange mennesker over hele verden.
  • Gratis! Du betaler kun 49 kr. for forsendelsen. 

Ved bestilling af din GRATIS erindringsmønt har du ingen yderligere forpligtelser, og dit køb er beskyttet af Mønthusets 14-dages fortrydelsesret. 

Forventet leveringsdato: uge 30. 

Specifikationer
Årstal:
2021
Kvalitet:
BU/ Brillant ucirkuleret
Metal:
Kobbernikkel
Diameter:
32 mm.
Vægt:
14,14 gram
Udgivelsesland:
Gibraltar
Reverse:
Ikonisk billede af Diana - Omkring billedet er Dianas favorit, glem mig ikke blomster, elementer fra hendes våbenskjold og en bue med titlen: Folkets prinsesse
Obverse:
Det officielle Gibraltars våbenskjold med indskriften: 'ELIZABETH II, D, G, REGINA, GIBRALTAR' og årstal