Trin 1 Start

Indkøbskurv

0
Pris i alt:

Bestil din erindringsmedalje GRATIS 

I anledning af 75-året for Frederik IX’s tronbestigelse og 50-året for hans død kan du nu bestille denne flotte erindringsmedalje der kommer i et meget begrænset oplag.

Du har nu muligheden for at få denne eftertragtede og flotte medalje gratis (du betaler kun porto på 49 kr.). Du vil modtage medaljen i en spændende informationsmappe (medfølger uden ekstra omkostninger), som i tekst og billede fint illustrerer kong Frederik IX og de tidligere regenter i Den glücksborgske slægt. 

Bemærk: 1 medalje per. husstand.

Du kan sikre dig:

√ En flot erindringsmedalje til 0 kr. (+49 kr. i porto)

 Med erindringsmedaljen følger der en flot informationsmappe med Den glücksborgske slægt  


 Med en diameter på 38,6 mm

 Høj prægekvalitet - Brillant ucirkuleret

 Uden yderligere købsforpligtelser

√ Oplag på kun 25.000 på verdensplan

Du har ingen yderligere forpligtelser, og dit køb er beskyttet af Mønthusets 14-dages returret. 

Vi forventer 3-4 ugers leveringstid. 

TDF_Forgyldt_NNA_vistapage

Frederik IX forgyldt medalje med diamant- og safirstøv

Forgyldt erindringsmedalje med Frederik IX belagt med diamant- og safirstøv  

I forbindelse med 75-året for Frederik IX tronbestigelse og 50-året for hans død her i 2022, vil vi gerne ære hans minde med denne flotte forgyldte erindringsmedalje med diamant- og safirstøv. Medaljen viser fine detaljer af hans majestæts tid i søværnet med motiv af søværnslogoet og hans personlige monogram. Samt fine illustrationer af fuglene, der for søfolk har en symbolsk betydning for, at der er tegn på land efter en lang tur på åbent hav. De selvsamme famøse fugle, som Frederik IX havde tatoveret på sig. Det er ikke helt uden tilfælde, at Frederik IX var kendt som sømandskongen. 

Medaljen er belagt med både 24 karat Fairmined guld samt diamant- og safirstøv og er med sit lave oplag meget eftertragtet af samlere.    

 

Pris: 349 kr