Pris:
Geografi:

Mønter

Vi tilbyder et udvalg af mønter, medaljer og møntsæt i diverse metaller. Se også vores guld og sølv mønter.

$5 Dannebrog 800 år 2019 Jubilæumsmønten er udgivet for at fejre 800-året for vores flotte nationalflag.

Jubilæumsmønt med Dannebrog i 99,9% guld. Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden.

I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog. 

 

2 500 kr
Dannebrog 800 år Sølvmønt Dannebrog sølvmønt i 99,9 % sølv i forbindelse med 800-året for Dannebrog.

Sølvmønt udgivet i forbindelse med 800-året for Dannebrog. Stor sølvmønt udgivet stærkt i begrænset oplag på kun 800 stk i 99,9% sølv.

Siden 1912 har den 15. juni været officiel flagdag, og Dannebrog bliver betragtet som det ældste flag i verden.

I Danmark benytter vi en enhver lejlighed til at flage med Dannebrog. Vi pynter op med flag til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og jubilæer. Ved store begivenheder i Kongehuset er der rødt i hvidt alle vegne. Vi er stolte af vores Dannebrog.

1 895 kr
Sommeraften på Skagen Sønderstrand (Krøyer) Sommeraften på Skagen Sønderstrand med den berømte Skagensmaler P.S. Krøyer

Stor sølvmønt i 3 Oz sølv og 99,9% sølv med motiv af P.S. Krøyers berømte maleri ”Sommeraften på Skagen Sønderstrand”

3 495 kr
Danmarks første to typer af 1- og 2-kroner Danmarks første kroner

De første 1 og 2-kroner i Danmark blev udsendt i 1875 under Christian IX, i forbindelse med den Skandinaviske møntunion, som gav hele Norden sin fælles møntenhed.

Der blev det også indført, at en mønt skulle have sin værdi i det æddelmetal det var lavet af. Så for eksempel havde 1 kronen 1 krones værdi af sølv i sig. Nogen har kaldt det en prototype for Euroen, da man kunne handle frit i Danmark Norge og Sverige. 

2-kronen var, med sin vægt på 15 gram sølv og store diameter på 30 milimeter, den største handelsmønt i Danmark.

995 kr
H.C. Andersen-mønter sølvsæt Eventyrmønter i sølv med H.C. Andersens eventyr

Mønthuset Danmark er glad for at kunne tilbyde vores kunder dette uimodståelige sølvsæt. Serien på 5 mønter blev lavet i anledning af H.C. Andersens 200-års fødselsdag.

De 5 officielle eventyrmønter viser motiver fra eventyrene: Den grimme ællling, Den lille havfrue, Skyggen, Snedronningen og Nattergalen

Du kan nu sikre dig:

  • 5 mønter i 99,9 % sølv
  • Udgivet i forbindelse med H.C. Andersens 200-års fødselsdag
  • Smukke motiver inspireret af H.C. Andersens eventyr

Sættet indeholder alle 5 officielle eventyrmønter præget af Den Kongelige Mønt i forbindelse med H.C. Andersens 200-års fødselsdag i 2005. Mønterne leveres i et flot træskrin med ægthedscertifikat. Skynd dig at bestille allerede i dag for kun 3.500 kr. Vi betaler portoen for dig!

3 500 kr
Christian IX - Europas Svigerfar Christian IX - Europas Svigerfar

Christian IX blev især kendt for sin evne til at få sine børn placeret i de store europæiske kongehuse. Fire af hans seks børn blev enten selv regenter eller gift med en, og derfor fik kongen hurtigt tilnavnet, "Europas svigerfar". Hans førstefødte søn blev selvfølgelig konge af Danmark, som Frederik VIII, mens hans næstældste søn, Vilhelm, blev konge af Grækenland under navnet Georg I. Hans to ældste døtre Alexandra og Dagmar, blev gift med, henholdsvis Edvard VII af England og den russiske tzar Alexander III.

Dette sæt indeholder fem, over 100 år gamle, mønter fra de største kongehuse i Europa.

1 995 kr 995 kr