Pris:
Geografi:

Dansk

Vi tilbyder et udvalg af danske samleobjekter i forskellige metaller, så som bronze, kopper, etc. Se også vores sortiment af  danske samleobjekter i guld og sølv.

$5 HC Andersen Ugly Duckling 2018 Den grimme ælling guldmønt

Fra sin fødsel i 1805 og helt frem til i dag, har HC Andersen sat sit præg på vores kultur og vores liv. Med sin frodige fantasi og sit, for den tid, radikale og moderne syn på kunsten, er han uden sammenligning en af de mest interessante danske kulturpersonligheder

3 000 kr
$5 HC Andersen Storyteller 2018 Første mønt med HC Andersens hus i 99,9% guld

Fra sin fødsel i 1805 og helt frem til i dag, har HC Andersen sat sit præg på vores kultur og vores liv. Med sin frodige fantasi og sit, for den tid, radikale og moderne syn på kunsten, er han uden sammenligning en af de mest interessante danske kulturpersonligheder.

3 000 kr
Knud den Store -1000 år jubilæums medalje i samlemappe Knud den Store 1000 år jubilæumsmedalje - GRATIS!

Knud den Store var konge af Danmark, men også konge af England og Norge. Disse tre lande udgjorde et stort rige, der ofte bliver omtalt som Nordsøimperiet. Hans position blandt de andre regenter på hans tid var nærmest kejserlig. Han var uden tvivl en af de største danske vikingekonger nogensinde.

0 kr
Christian X's 1 krone 1915 Christian X's første 1 kr.

Den første 1 kr. under Christian X's regering så dagens lys i 1915. Mønten ligner på mange måder Danmarks første 1 kr udstedt af Christian X's farfar, Christian IX. Den har en vægt på 7,5 gram, en diameter på 24 mm og er præget af 80 % sølv. Mønten bærer kongens portræt og Danmarks våbenskjold.

99 kr
Danmarks Guldskat Danmarks Guldskat - Christian X sidste 10-krone i guld

Det er med stor glæde vi nu kan tilbyde Christian X’s guld 10-krone præget i perioden 1913-17, hvilket gør den til Danmarks sidste type 10-krone i guld.Selvom mønten er over 100 år gammel, så har vi udvalgt de eksemplarer, som er i en fin kvalitet. 

1 995 kr
Vikings - Knud den Store Du kan nu sikre dig din hele egen sølvmønt med verdens nok største vikingekonge, Knud den Store.

I 2018 er det 1000 år siden, Knud den Store blev konge af Danmark. Mønthuset Danmark fejrer det med en flot sølvmønt med den største af vores vikingekonger. Knud den Store opnåede, ikke altid uden kamp, at blive konge af England, Danmark, Norge og en bid af Sverige, og hans imperium strakte sig over 4000 km fra nord til syd. Han var troende kristen og en dygtig diplomat og som den første danske konge nogensinde, rejste han til Rom for at deltage i kroningen af den tysk-romerske kejser Konrad II i 1027. Det var første gang, en dansk konge trådte ind på den europæiske scene som andet end plyndringsmand og erobrer.

1 999 kr