Danmarks Befrielse 75 år - forgyldte medaljer med farvemotiver af højdepunkter fra Danmarks befrielse i 1945

Hvad der gjorde, at Montgomery var så populær og fik en så storslået modtagelse, var det faktum, at det var ham, de tyske tropper i Danmark overgav sig til. Derfor anså befolkningen ham som Danmarks befrier. Montgomery kom i audiens hos kong Christian X og dronning Alexandrine. Her modtog han Storkorset til Dannebrogsordenen og fik senere ligeledes tildelt Elefantordenen.

Mønthuset Danmark hylder Montgomery med et godt tilbud til dig. Du kan nu bestille denne flotte historiske medalje belagt med 24 karat guld til kun 99 kr. (+ 49 kr. i porto). Du starter den fantastiske samling på i alt 6 guldbelagte medaljer med unikke og særligt udvalgte farvemotiver af højdepunkter fra Danmarks befrielse i 1945.

Du kan sikre dig: 

  • Erindringsmedalje udgivet i forbindelse med 75-året for Danmarks befrielse.
  • En flot dansk medalje belagt med 24 karat guld.
  • En stor og flot medalje med en diameter på 38,6 mm og vægt på 26 gram.
  • Du indleder automatisk samlingen "Danmarks befrielse 75 år", som består af i alt 6 guldbelagte medaljer.
  • Din introduktionspris er kun 99 kr. (+ 49 kr. porto)
  • Du har 30 dages returret og samler kun så længe du selv vil.
Specifikationer
Årstal:
2020
Kvalitet:
Brilliant ucirkuleret
Metal:
Messing belagt med 24 karat guld
Diameter:
38,6 mm.
Vægt:
26 gram
Oplag:
5.000 stk.
Udgivelsesland:
Danmark

75-året for Danmarks befrielse fejres med seks forgyldte medaljer med farvemotiver af højdepunkter fra Danmarks befrielse i 1945. Medaljerne er belagt med 24 karat guld og har flotte farvelagte motiver udvalgt af anerkendte historiske eksperter. Samtlige medaljer er præget i brilliant ucirkuleret kvalitet af Det Norske Møntværk, er belagt med 24 karat guld og har flotte farvelagte motiver udvalgt af anerkendte historiske eksperter. Medaljerne måler 38,6 mm i diameter og vejer 26 gram. Oplaget er begrænset til kun 5.000 komplette samlinger. 

Medaljerne vil blive sendt til dig ca. en gang om måneden. Den første medalje i samlingen modtager du til 99 kr. (+ 49 kr. i porto) som er en særlig introduktionspris. De resterende 5 forsendelser koster 295 kr. (+ 49 kr i porto). 

Du kan sikre dig: 

  • Du samler kun så længe du selv ønsker det. Du kan når som helst stoppe eller pause din samling ved at kontakte vores kundeservice på telefon: 77 30 20 10 eller skrive en mail til kunde@monthuset.dk.
  • Med hver forsendelse får du et ægthedscertifikat med.
  • Du har 30 dages fuld returret og ingen binding