Cristiano Ronaldo er en levende legende som har vundet imponerende 5 Ballon D´ors og blev i 2017 kåret som verdens bedste fodboldspiller. Han startede sin karriere som 8-årig for det lille hold CF Andorinha. Siden har han vundet både EM, flere Premier League, La Lige og Champion League titler og han er blevet belønnet med flere personlige priser. For at hædre den legendariske fodboldspiller har man præget en mønt i 99,9 % sølv med et ikonisk Sid Maurer maleri af fodboldverdens store stjerne, Cristiano Ronaldo.

 

Nu kan du sikre dig denne smukke mønt med Cristiano Ronaldo af Sid Randolph Maurer:

  • Officiel mønt fra serien Sid Maurers ”Celebrity Icons©
  • En mønt præget i 99,9% sølv
  • Mønten hædrer fodboldstjernen - Cristiano Ronaldo
  • Mønt med farvetryk
  • Kun 1395 kr.

 

Sidney Randolph Maurer blev født i 1926. Han begyndte sin kunstneriske karriere som assistent for kunstdirektøren på Columbia Records, hvor han bl.a. samarbejdede med Andy Warhol. At være repræsenteret i hans fantastiske serie Sid Maurer’s ”Celebrity Icons© er en stor ære for enhver stjerne.

Denne gang har Cristiano Ronaldo fået æren af at være en del af ”Celebrity Icons©. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro er en portugisisk fodboldspiller, der spiller for den spanske La Liga klub Real Madrid og det portugisiske fodboldlandshold. Han er blevet kåret til den bedste mandlige spiller af FIFA 2 år i træk 2016 og 2017 og har vundet Ballon d’Or hele 5 gange.

Specifikationer
Nominel værdi:
5 dollars
Udgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% sølv
Diameter:
38,61 mm
Vægt:
31,1 g
Oplag:
10 000
Egenskaber:
Farve applikation
Udgivelsesland:
Solomon Islands