På søndag kan vi tænde det tredje lys i adventskransen og juleaften er snart kun en uge væk. Rundt om i de danske stuer vil familier samles om julebordet, og senere juletræet, og i adskillelige hjem vil far eller bedstefar iføre sig en rød frakke, en rød hue og et stort hvidt skæg for at glæde de små børn med et besøg fra julemanden. Selvom det måske ikke er Coca-Cola, der har opfundet den glade tykke mand i det røde outfit, så har julemanden, som vi kender ham i dag, og det amerikanske firma gået hånd i hånd. Nu kan du sikre dig en mønt i 99,9 % sølv med dette verdenskendte makkerpar - for kun 695 kr. (+49 kr. i porto)!

Årets julemønt:

  • Flot sølvmønt med julemanden og Coca-Colas logo 
  • Stor mønt – hele 40 mm og 31,1 gram!
  • Præget i 99,9 % sølv!
  • Du betaler kun 695 kr. (+49 kr. i porto)

Møntens revers prydes af det ikoniske billede af julemanden, som nyder en dejlig kold Coca-Cola. Det detaljerede motiv er præget i 99,9 % sølv. Det oprindelige billede af julemanden blev malet af kunstneren Fred Mizen i 1930 til en Coca-Cola-reklame.

Der findes ikke mange mærkevarer, som er så let genkendelige som Coca-Cola. Uanset hvor du er i verden, eller hvilket sprog du taler; ser du de karakteristiske bogstaver på den røde baggrund, så ved du at logoet tilhører den amerikanske sodavand fra 1886. Man behøver ikke en gang at kunne læse for at vide hvad der står skrevet. 

Specifikationer
Nominel værdi:
$1 Fiji
Udgivelsesår:
2019
Kvalitet:
Brillant Ucirkuleret
Metal:
99,9 % sølv
Diameter:
40 mm
Vægt:
31,1 gram
Oplag:
25.000
Advers:
Julemanden drikker en is-kold Coca-Cola
Revers:
Fijis våbenskjold
Udgivelsesland:
Fiji