Cháteau de Cayx - 89 kr. i anledning af 89-års fødselsdag

Cháteau de Cayx belagt med 24 karat fairmined guld

I dag har nu afdøde Prins Henrik fødselsdag. Han ville i dag være blevet 89 år gammel, og det hylder vi hos mønthuset med denne smukke medalje af det kendte Cháteau de Cayx til en pris på kun 89 kr. 

Prins Henrik blev født i 1934 i Talence, Frankrig. Prins Henrik købte Château de Cayx i 1974, og det blev et tilflugtssted og en privat bolig for ham og dronningen. Slottet fungerede også som et sted, hvor parret kunne tilbringe tid sammen med deres børn og senere deres børnebørn. Prins Henrik investerede meget tid og energi i at renovere og vedligeholde slottet, og det blev et symbolsk sted for ham og dronningen.

Desværre mistede verden Prins Henrik i 2018, men arven fra hans tid på Château de Cayx lever videre. Slottet står som et symbol på en tid fyldt med skønhed, kunst og kulturel forbindelse mellem Frankrig og Danmark. Det er et sted, der minder os om prinsens lidenskab for kunstnerisk udtryk og hans dybe kærlighed til sit fødeland og det land, der adopterede ham.

 

Glæd dig til denne royale samling – bestil nu til introduktionsprisen 89 kr. (inkl. porto). Normalpris: 295 kr. + 59 kr. i porto.

Du kan sikre dig: 

  • En flot, guldbelagt medalje med motiv af Cháteau de Cayx til kun 89 kr. inkl. porto. 
  • Belagt med 99,9% fairmined guld, som er guld udvundet på bæredygtig og ansvarlig vis.
  • Medaljen udgives kun i et begrænset oplag.
  • Ægthedscertifikat med historien om slottet og hvordan Dronningen bruger det.
  • Du indleder en åben og løbende samling ”Dronning Margrethe II – 50-års regentjubilæum”, som består af i alt 6 guldbelagte medaljer 
  • Du har 14 dages returret og samler kun så længe du selv vil.

Dronning Margrethes 50-år regentjubilæum 

Din første medalje i samlingen ” Dronning Margrethe II – 50-års regentjubilæum” passer til den flotte samlemappe, som du har modtaget uden beregning. Hver forgyldt medalje i samlingen viser et af Dronningens slotte på smukkeste vis. Du vil i samlingen blandt andet modtage medaljerne ”Fredensborg slot” og ”Christiansborg slot”.

Medaljerne vil blive sendt til dig ca. en gang om måneden. Den første medalje i samlingen koster 149 kr. inkl. porto, hvilket er en speciel introduktionspris. De resterende 5 forsendelser koster 295 kr. pr. stk. (+ 49 kr. i porto).

Med hver medalje er der et certifikat med historien om slottet og hvordan Dronningen bruger det. Oplaget på disse medaljer er kun 15.000 stk. pr. motiv og medaljerne kan kun købes igennem Mønthuset Danmark.

Du samler kun så længe du selv ønsker det. Du kan når som helst stoppe eller pause din samling ved at kontakte vores kundeservice på telefon: 77 30 20 10 eller skrive en mail til kunde@monthuset.dk Hvis du har spørgsmål til din medalje ”Amalienborg Slot”, eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive os en mail (Vores telefontider er mandag-torsdag fra kl. 9-16 og fredag kl. 9-14).

Samlingen består af følgende forgyldte medaljer:

Forsendelse:   Jubilæumsmedaljens motiv: Pris:
1 Amalienborg 149 kr. inkl porto.
2 Christiansborg 295 kr + porto
3 Gråsten 295 kr + porto
4 Fredensborg 295 kr + porto
5 Marselisborg 295 kr + porto
6 Cayx 295 kr + porto
Specifikationer
Årstal:
2022
Kvalitet:
Brillant ucirkuleret
Metal:
Forgyldt kobbernikkel med 24 karat fairmined guld
Diameter:
38,6 mm
Vægt:
26 gram
Oplag:
15.000 stk