For første gang - Svensk kongehus på en guldbarre

I 2023 udgav vi denne smukke guldbarre, "Kongefamilien," i forbindelse med det svenske kongehus' jubilæumsår 2023, hvor Kongen fejrede 50 år på tronen, og Dronningen fejrede sin 80-års fødselsdag. For første og måske eneste gang ser vi kongefamilien samlet på en guldbarre.

Denne eftertragtede guldmønt i 24 karat er af bedste samlingskvalitet, og leveres i en æske sammen med et ægthedscertifikat, der garanterer møntens ægthed og kvalitet.

Kong Carl XVI Gustaf af Sverige, den niende monark i Bernadotte-dynastiet, havde siddet på tronen siden den 15. september 1973. Hans regeringstid var blevet præget af en dyb forpligtelse til sit folk og land samt et vedvarende engagement i at repræsentere Sverige både nationalt og internationalt. Hans halve århundrede på tronen blev fejret som et symbol på kontinuitet, stabilitet og dedikation til det svenske samfund.

Samtidig fejrede Dronning Silvia, en elsket og respekteret figur i det svenske kongehus, sin 80-års fødselsdag. Hendes imponerende engagement i velgørenhedsarbejde, især inden for børns og unges velfærd, havde gjort hende til et ikon både i Sverige og internationalt. Dronningen blev hyldet for sit livslange arbejde og for sin indflydelse på at fremme sociale og humanitære spørgsmål.

Du kan sikre dig:

  • Guldbarre i 24 karat guld med en vægt på 2,5 gram
  • Guldbaren leveres i en æske sammen med et ægthedscertifikat
  • Meget begrænset oplag på 1000 eksemplarer
Specifikationer
Årstal:
2022
Diameter:
24x14 mm
Vægt:
2,5 gram
Oplag:
1000
Udgivelsesland:
Sverigge
Metal:
Guld i 24 karat