Den 9. april 1940 stod danskerne op til en ny hverdag. Tyskerne havde tidligt om morgenen krydset grænsen og godt 5 timer senere var besættelsen af Danmark en realitet. Det der fulgte var 5 "forbandede" år, hvor Danmark og danskerne stod sammen og samledes om deres konge, der troligt hver dag red gennem Københavns gader.
 
For at mindes den 9. april tilbyder vi nu et begrænset antal medaljer til dig, som er kunde hos os.

Samtidig med din bestilling af Den 9. april 1940, starter du samlingen på de forgyldte medaljer i Danmark under besættelsen forgyldt. Samlingen består af 12 medaljer med motiver af de vigtigste begivenheder under besættelsen set med danske øjne.

Specifikationer
Kvalitet:
Proof-like
Metal:
Messing forgyldt med 24 karat guld
Diameter:
40 mm
Vægt:
28 g

Dette samleobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samleobjekter.

Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normal pris.

Antal forsendelser i en samling varierer efter hvilket samleområde man er interesseret i (leveringsbetingelser for din bestilling bliver specificeret, ud for hver enkelt samling, i din indkøbskurv).

 

Med denne samling: "Danmark under besættelsen forgyldt"

1. Du sikrer dig den forgyldte medalje "Den 9. april 1940" for kun 199 kr. + 49 kr. i porto.


2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så du kan studere den i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstiden er normalt indenfor 14 dage.


3. Når du bestiller Den 9. april 1940 medaljen, starter du samlingen "Danmark under besættelsen forgyldt", som giver dig mulighed for at samle medaljer med de vigtigste begivenheder under besættelsen set med danske øjne. Det betyder, at du vil få en ny medalje tilsendt ca. en gang om måneden. Der er i alt 12 medaljer i samlingen.


4. Prisen på de efterfølgende medaljer er 299 kr. + porto på 49 kr. pr. forsendelse.


5. I samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får et album til dine certifikater, en samlemappe og et ejerbevis, helt uden ekstra omkostninger.


6. Du har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du blot kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@mønthuset.dk. Alle køb er dækket af købeloven.


7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samleobjekter. Ægthedscertifikater er inkluderet i forsendelserne uden ekstra omkostninger.


8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med medaljer, mønter og andre samleobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samler glæde og historie. Vi garanterer ikke, at medaljer, mønter eller andre samleobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.


Du får altid 30 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.