Den kinesiske mur er 6.259 km lang. Dertil kommer 360 km volde og 2.233 km bjerge og floder, der fungerer som et naturligt forsvarsværk. I alt er muren og alle dens forgreninger i alt 21.196 km lang. 

Man mener, at man begyndte at bygge muren i det 7. århundrede f.Kr., men langt størstedelen af den mur man kender i dag blev bygget knap 1000 år senere under Ming-dynastiet i slutningen af 1500-tallet. Begrebet ”Den store mur” er en direkte oversættelse fra det kinesiske ”Changcheng”.

 

Nu får du muligheden for at sikre dig en smuk guldmønt med Den kinesiske mur som motiv.

  • En smuk guldmønt i 99,9 % guld med Den kinesiske mur som motiv
  • Mønten måler 11 mm i diameter og vejer 0,5 gram
  • Ægthedscertifikat, der garanterer møntens ægthed og kvalitet
  • Smuk samlemappe 
  • Kun 695 kr.!
  • Du starter samlingen "Verdens syv vidundere" uden forpligtelser!

Verdens syv vidundere

Antikkens syv underværker blev beskrevet af Antipatros fra Sidon i 2. århundrede f.Kr. På den liste figurerede blandt andet Kolossen på Rhodos, Babylons hængende haver og Giza-pyramiderne. I dag findes kun Giza-pyramiderne af disse 7 vidundere og derfor fik en mand i år 2000 idéen om at kåre syv nye vidundere.


Det skulle foregå ved en verdensomspændende afstemning, som varede i 7 år. Op til afstemningen den 7. juli 2007 om verdens nye syv vidundere, indstillede folk over hele verden de steder, som skulle med i afstemningen. Man mener, at der har været mere end 100 millioner stemmer gennem internet og telefon på de i alt 20 finalister.

Specifikationer
Nominel værdi:
100 francs
Udgivelsesår:
2017
Kvalitet:
Proof
Metal:
99,9% guld
Diameter:
11 mm
Vægt:
0,5 g
Oplag:
5000
Udgivelsesland:
Mali

Denne fantastiske samling indeholder motiverne: Taj Mahal fra Indien, Chichén Itzá fra Mexico, Cristo Redentor fra Brasilien, Den kinesiske mur fra Kina, Colosseum fra Italien, Machu Picchu fra Peru, oldtidsbyen Petra fra Jordan og Giza-pyramiderne fra Egypten - det eneste af oldtidens vidundere, der stadig eksisterer.

En meget populær samling
"Verdens syv vidundere" er præget på verdens mindste guldmønter, hvilket er nogle af de mest populære mønter i verden, ikke kun fordi der er stillet store krav til prægnings-processen, når man fremstiller mønter i denne størrelse, men også for de ikoniske bygninger der er skildret i denne samling.

Når du bestiller mønten i guld med Den kinesiske mur som motiv starter du automatisk samlingen "Verdens syv vidundere" - bestående af 8 forskellige, fantastiske mønter i 99,9 % guld. Du modtager de 7 vidundere samt det eneste eksisterende af de originale gamle vidundere; Giza-pyramiderne.

I løbet af samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en samlemappe til sikker opbevaring af dine guldmønter og et album til dine certifikater.

Du modtager en mønt ca. en gang i måneden. Prisen for efterfølgende mønter er 845 kroner + porto på 49 kroner. Du har altid 30 dages fuld returret og kan studere hver mønt i ro og mag derhjemme før du beslutter om du vil beholde den. Du samler også uforpligtende og kan til enhver tid beslutte at afslutte samlingen, hvis du ønsker det, ved at sende en e-mail eller ringe til kundeservice.

Dette samlerobjekt introducerer en samling. Det betyder at du får startforsendelsen til introduktionspris samt starter uforpligtende en samling af relaterede samleobjekter.

Samleobjekterne vil blive tilsendt i den rækkefølge de udgives eller bliver tilgængelige på markedet, i månedlige forsendelser til deres normal pris.

Antal forsendelser i en samling varierer efter hvilket samlerområde man er interesseret i. (leveringsbetingelser for din bestilling bliver specificeret præcis, ud for hver enkelt samling, i din indkøbskurv).

Med denne samling:

1. Du sikrer dig den kinesiske mur mønt i 99,9% guld for kun 695 kr.

2. Du modtager en faktura med 14 dages betalingsfrist sammen med produktet, så du kan studere det i fred og ro før du betaler. Produktet sendes via post og leveringstid er normalt 14 dage.

3. Når du bestiller kinesiske mur mønt, starter du en samlingen "7 verdens vidunder", som giver dig mulighed for at samle mønter med ikoniske konstruktioner og deres historie. Det betyder, at du får en ny mønt ca. en gang om måneden.

4. Prisen på følgende mønter er 845 kr. + porto på 49 kr.

5. I samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en specielt designet samlingsmappe / skrin til opbevaring af mønter / medaljer / sedler, et album til dine certifikater, der følger med hver mønt / medalje / seddel og et ejerbevis.

6. Du har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe du ønsker det. Hvis du vil afslutte samlingen, udsætte levering eller ændre leveringsintervaller, skal du kontakte Mønthuset Danmark på telefon 77 30 20 10 eller e-mail kunde@mønthuset.dk. Alle køb dækkes altid af forbrugerkøb loven.

7. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller anden reservation, ægtheden af ​​alle vores samleobjekter. Ægthedscertifikater og ejerattester er inkluderet uden ekstra omkostninger.

8. Mønthusets formål er at formidle historien i forbindelse med mønter og andre samleobjekter og gøre samlinger til rådighed for så mange som muligt. Vi sælger til samlere, der er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke, at mønter eller andre samleobjekter øges i værdi eller beholder deres oprindelige værdi. Mulige tidligere værdiforøgelser garanterer ikke fremtidige værdiforøgelser.

Du får altid 30 dages fuld returret på dine forsendelser fra os og kan når som helst stoppe med at samle.