For første gang nogensinde er der blevet præget en sølvmønt med H.C. Andersen der vejer 1 kilo! Denne massive mønt bærer H. C. Andersens portræt i midten omgivet af 5 af hans mest kendte eventyr - alle med smukke farver og sølvdetaljer.

Denne ekstraordinære sølvmønt viser hele 5 af H. C. Andersens mest kendte eventyr, Kejserens nye klæder, Tommelise, Den lille havfrue, Prinsessen på ærten og Den grimme ælling. Eventyrerne omringer et flot portræt af H. C. Andersen, som sad han og tænkte på netop disse fem eventyr. Mønten er belagt med smukke farver, hvilket får hvert eventyr til at fremstå som livlige malerier, men hovedkarakteren fra hvert eventyr springer ud af hvert maleri i det reneste sølv. De 5 eventyr og forfatteren selv bliver også gengivet på det speciallavede træskrin, som mønten leveres i.

For at hylde Danmarks største eventyrforfatter tilbyder Mønthuset Danmark nu denne fantastiske sølvmønt, der vejer 1 helt kilo til en specialpris på 21.000 kr. Vores normale pris er 22.000 kr. Tilbuddet gælder kun i fem dage og slutter fredag den 2. november 2018 kl. 12.00!

 

Ikke alle får dette tilbud:

  • En sølvmønt der vejer 1 helt kilo!
  • 99,9 % sølv
  • Flotte farver giver liv til de kendte eventyr
  • 5 eventyr på en mønt
  • Leveres i flot og farverigt træskrin
  • Du sparer 1000 kr. ved at bestille inden fredag den 2. november 2018 kl. 12.00

PRIS: 21.000 kr

Specifikationer

Tilbage til Toppen

© Rettigheder 2019 - Mønthuset Danmark AS

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside giver du tilladelse til at bruge cookies. Læs mere...