Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Om Mønthuset Danmark

Mønthuset Danmark har gode kontakter til, og er officielle distributører for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og resten af verden.

Samtidig er Mønthuset Danmark et 100 % privatejet firma, som ikke har nogen tilknytning til Danmarks Nationalbank eller nogen anden statslig institution. Vi varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked.

Vores mål er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og derved gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere. Gennem fyldig information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi at vores samlere får mere ud af deres samlinger.

 

Mønthuset Danmark sælger ikke mønter og medaljer som en investering. Mønthuset Danmark sælger samleobjekter til samlere, som er optaget af glæden ved at samle. Mønthuset Danmark kan ikke garantere at mønter, medaljer eller andre samlerobjekter stiger i værdi eller bevarer sin oprindelige værdi. En eventuel tidligere værdistigning er ingen garanti for fremtiden.

Som professionel indkøber af mønter og medaljer køber vi ofte i større mængder, og vi lægger et stort stykke arbejde i at skaffe interessante samlerobjekter til vores kunder.

Når du handler hos Mønthuset Danmark har du altid 14 dages fuld returret på alle mønter og medaljer. Varen skal senest betales 14 dage efter modtagelsen.


« Tilbage