Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

VELKOMMEN TIL MØNTHUSET DANMARK

Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. Vi er ejet af et norsk firma der hedder Samlerhuset. Vi arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i London 2012, OL i Vancouver 2010, OL i Beijing 2008, samt VM i fodbold i 2006.

Det betyder, at vi har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i indre København og har ca. 30 ansatte. Mønthuset Danmark ledes af CEO Riitta Kivistö, country manager Mia Mäkelä og salgsdirektør Usman Javaid.

Om Mønthuset Danmark

Mønthuset Danmark har gode kontakter til, og er officielle distributører for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og resten af verden.

Læs mere...

Mønthuset Danmarks vision

Mønthuset Danmark samarbejder med de bedste kontakter verden over for at skaffe de mest interessante tilbud til vores samlere. Møntmestre, museumsdirektører, ledende forhandlere og auktionshuse involveres regelmæssigt i vores daglige arbejde.

Læs mere...

Følg Mønthuset Danmark på internettet

Mønthuset Danmark øger hele tiden sin aktivitet på internettet. Du kan nu blandt andet følge os på de populærer sider Facebook og Twitter hvor du kan få hurtige nyheder, opdateringer og gode tilbud.

Læs mere...