Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Møntsæt Antikke mønter Tilbehør SLUTSPURT

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Gratis samlemappe til dine 48 mønter med et kort over Europa

En komplet samling af europæiske mønter for kun 395 kr inkl. porto!

Historien bag det europæiske kontinent er utrolig spændende og nu har du chancen for at opleve den gennem de mange nationers mønter. Det kan både være sjovt og lærerigt! Du kan få denne flotte mappe og en mønt fra 48 lande på det europæiske kontinent på en gang for bare 395 kroner – vi betaler portoen!

Samlingen af udvalgte mønter sender dig på en rejse gennem Europa og du kan se det gamle kontinent fra et helt nyt perspektiv. Vores udvalgte mønter præsenterer dig for mange forskellige motiver. Om det så er smukke dyr, historiske figurer, konger og dronninger eller kulturelle og historiske monumenter: Det findes alt sammen i denne samling.

Vores udvalgte samling inkluderer ikke bare de velkendte nationer som Tyskland, Frankrig, Italien, Storbritannien og Spanien. I denne komplette samling med mønter fra alle europæiske nationer, tilbyder vi også sjældne mønter fra små europæiske stater. Opdag de spændende mønter fra blandt andet Vatikanstaten, San Marino, Monaco og Andorra. Kort sagt vil denne imponerende samling af europæiske mønter give dig en helt ny indsigt i Europas historie.

Pris 395,-

Vi har et meget begrænset lager, så skynd dig at bestille allerede nu!

Udover de 48 mønter modtager du også en gratis samlemappe med et kort over det europæiske kontinent. Du kan placere mønterne i denne folder, så de bliver opbevaret sikkert. Det er super måde at lære endnu mere og det europæiske kontinent.

 

  • 48 mønter fra det europæiske kontinent
  • Gratis samlemappe til dine mønter med et kort over Europa
  • Du kan placerer mønterne i denne folder
  • 30 dages fuld returret
  • Kun 395 kroner - vi betaler portoen!

 

Dyk ned i de mange forskellige designs, mens du rejser fra land til land, gennem Europas historie og opdager hvor specielle de enkelte lande er. Hver enkel af de 48 mønter er lige til at sætte ind i mappen og kan nemt tages ud for nærmere inspektion.

Det er en sjov og nem måde at få en hel europæisk samling på.

Bestil i dag for bare 395 kr inkl. porto.


Pris 395,-