Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Mønthuset Danmarks vision

Mønthuset Danmark samarbejder med de bedste kontakter verden over for at skaffe de mest interessante tilbud til vores samlere. Møntmestre, museumsdirektører, ledende forhandlere og auktionshuse involveres regelmæssigt i vores daglige arbejde.

Mønthuset Danmark - kompetence, pålidelighed og kundskab
Mønthuset Danmark ansætter dygtige fagfolk fra ind- og udland for at finde disse kvalifikationer.
Mønthuset er en stærkt specialiseret metier, hvor der er behov for eksperter i markedsføring, historie, mønter, medaljer, logistik og service. Desuden har vi stor fokus på uddannelse, så vi hele tiden kan levere rigtig gode samlerobjekter til vores kunder.

Mønthuset Danmark - service og kvalitet til din tilfredsstillelse
Mønthuset Danmark gør sit yderste for at give samlerne den bedst tænkelige kvalitet og service. Vores tætte samarbejde med verdens førende møntværker gør os til en stærk samarbejdspartner for dig som samler, blandt andet ved at give dig al nødvendig information om dine samlerobjekter. Samtidig har vi mulighed for at holde dig orienteret tidligt om nye udgivelser. Dermed har du mulighed for at sikre dig de fleste nye samlerobjekter, inden de bliver udsolgt på verdensmarkedet.

Mønthuset Danmark - vi har brug for din mening

For at give dig den bedst mulige service, vil vi gerne have din tilbagemelding på områder, hvor vi som mønthus kan forbedre os.
Har du nogen ønsker, spørgsmål eller ideer som kan hjælpe os til at forbedre vores kvalitet og service, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via mail kunde@monthuset.dk eller på telefon 77 30 20 10.


« Tilbage