Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Danmarks Vikingekonger

Den legendariske danske vikingekonge: Harald Blåtand

En sølvmedalje med motiv af Harald Blåtand til en fordelsagtig introduktionspris

Mønthuset Danmark er glad for at kunne tilbyde denne detaljerede sølvmedalje til vores kunder for kun 299 kroner – du sparer 149 kroner! På medaljens forside ses et portræt af den store danske vikingekonge Harald Blåtand, mens bagsiden viser et motiv, der er inspireret af dekorationerne på vikingernes smykker.

Du kan nu sikre dig:

  • Harald Blåtand-mindemedaljen i 92,5 % sølv og i bedste samlerkvalitet, proof for kun 299 kroner inkl. porto.
  • Ved bestilling af Harald blåtand sølvmedaljen får du en gratis mindemedalje i kobbernikkel med Knud den Store
  • Gratis samlemappe hvor du kan opbevare din medalje og læse mere om vikingernes interessante historie! (værdi 29 kroner)
  • En booklet om vikingetiden (værdi 149 kroner – kommer i den 3. forsendelse)
  • Ægthedscertifikat med medaljespecifikationer og interessant læsning om medaljernes motiver og baggrundshistorie i hver forsendelse.
  • Samt et album hvor du kan opbevare dine ægthedscertifikater (værdi 96 kroner)
  • Samlingen "Danmarks Vikingekonger" som indeholder medaljer med alle 8 danske vikingekonger. Du samler helt uden forpligtelser.

Pris 299,-

samling

Harald Blåtand er måske er den mest berømte danske vikingekonge i verden. Ikke mindst takket være det trådløse Bluetooth system, som er opkaldt efter ham – og måske også fordi han gjorde danskerne kristne. Harald Blåtand var søn af Gorm den Gamle – som af historikere og arkæologer regnes som den første vikingekonge i Danmark. Harald Blåtand var konge i næsten 30 år, og han forenede de forskellige egne i Danmark og Norge til et samlet land, som det kan læses på Den Store Jellingesten, som han rejste som minde om sin lange regeringstid. Den Store Jellingesten bliver også kaldet for ”Danmarks dåbsattest”.

Du samler helt uden forpligtelser

I din tredje forsendelse modtager du en booklet om Vikingetiden, som er skrevet af docent emeritus Karl Erik Frandsen. Bogen giver et kort overblik over hovedlinjer i vikingernes historie, samt en detaljeret beskrivelse af en række aspekter i vikingelivet: vikingetogterne, vikingernes skibe og vikingernes landsbyer og borge. Svend Tveskæg og Knud den Store blandt de store vikingekonger. Alle medaljer er præget i 92,5 % sølv og i bedste samlerkvalitet, proof.

Medaljerne i serien bliver sendt med et ægthedscertifikat, der garanterer medaljens kvalitet og sølvindhold, og som indeholder en interessant baggrundshistorie. Du vil også modtage et album, hvori du kan opbevare dine ægthedscertifikater.

Du får din første medalje med Harald Blåtand til en fordelagtig introduktionspris: kun 299 kroner, og sammen med sølvmedaljen får du gratis tilsendt mindemedaljen med Knud den Store. De resterende 7 medaljer koster pr. stk. 399 kroner + porto på 49 kroner. Du vil modtage en forsendelse cirka en gang om måneden, indtil samlingen er komplet. Du samler selvfølgelig helt uden forpligtelser og kan når som helst vælge at afslutte eller pause samlingen, hvis du ønsker det. Du har altid 30 dages returret.

Specifikationer
Sølvindhold: 92,5 % sølv 
Vægt: 12,5 gram
Diameter:  30 mm
Forside: Portræt af regenten og den store Jellingesten
Bagside: Danmarks vikingekonger logo


Pris 299,-

samling

Kunder der har købt overstående har også købt