Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Den kinesiske mur - et af verdens syv vidundere!

Den kinesiske mur er en af menneskets mest monumentale bygningsværker. Den starter i øst ved Shanhaiguan og ender sydvest ved Gobiørkenen. Selve muren er 6.259 km lang. Dertil kommer 360 km volde og 2.233 km bjerge og floder, der fungerer som et naturligt forsvarsværk. I alt er muren og alle dens forgreninger i alt 21.196 km lang, hvilket gør den til verdens absolut længste bygning.

Man mener, at man begyndte at bygge muren i det 7. århundrede f.Kr., men langt størstedelen af den mur man kender i dag blev bygget knap 1000 år senere under Ming-dynastiet i slutningen 1500-tallet. Begrebet ”Den store mur” er en direkte oversættelse fra det kinesiske ”Changcheng”.

Nu får du muligheden for at sikre dig en smuk guldmønt med Den kinesiske mur som motiv.

  • En smuk guldmønt i 99,9 % guld med Den kinesiske mur som motiv
  • Mønten måler 11 mm i diameter og vejer 0,5 gram
  • Ægthedscertifikat, der garanterer møntens ægthed og kvalitet
  • Smuk samlemappe du kan opbevare mønterne sikkert i
  • Kun 695 kroner. Mønthuset Danmark betaler portoen!
  • Du starter samlingen "Verdens syv vidundere" uden forpligtelser!

Pris 695,-

samling

Verdens syv vidundere
Tilbage i det 2.-1. århundrede før hvor tidsregning blev der udarbejdet en liste over de 7 største vidundere i verden. På denne liste figurerede blandt andet Kolossen på Rhodos, Babylons hængende haver og Giza-pyramiderne. I dag findes kun Giza-pyramiderne af disse 7 vidundere og derfor fik en mand i år 2000 idéen at kåre syv nye vidundere.

Det skulle foregår ved en verdensomspændende afstemning, som varede i 7 år. Op til afstemningen den 7. juli 2007 om verdens nye syv vidundere, indstillede folk over hele verden de steder, som skulle med i afstemningen. Man mener, at der har været mere end 100 millioner stemmer gennem internet og telefon på de i alt 20 finalister.

Denne fantastiske samling indeholder motiverne: Taj Mahal fra Indien, Chichén Itzá fra Mexico, Cristo Redentor fra Brasilien, Den kinesiske mur fra Kina, Colosseum fra Italien, Machu Picchu fra Peru, oldtidsbyen Petra fra Jordan og Giza-pyramiderne fra Egypten - det eneste af oldtidens vidundere, der stadig eksisterer.

 

 

En meget populær samling
"Verdens syv vidundere" er præget på verdens mindste guldmønter, hvilket er nogle af de mest populære mønter i verden, ikke kun fordi der er stillet store krav til prægnings-processen, når man fremstiller mønter i denne størrelse, men også for de ikoniske bygninger der er skildret i denne samling.

Når du bestiller mønten i guld med Den kinesiske mur som motiv starter du automatisk samlingen "Verdens syv vidundere" - bestående af 8 forskellige, fantastiske mønter i 99,9 % guld. Du modtager de 7 vidundere samt det eneste eksisterende af de originale gamle vidundere; Giza-pyramiderne.

I løbet af samlingsperioden har du mere at se frem til. Du får en samlemappe til sikker opbevaring af dine guldmønter og et album til dine certifikater.

Du modtager en mønt ca. en gang i måneden. Prisen for efterfølgende mønt er 845 kroner + porto på 49 kroner. Du har altid 30 dages fuld returret og kan studere hver mønt i ro derhjemme før du beslutter om du vil beholde den. Du samler også uforpligtende og kan til enhver tid beslutte at afslutte samlingen, hvis du ønsker det, ved at sende en e-mail eller ringe til kundeservice.

Specifikationer:

Udgivelsesland: Mali
Metal: 99,9 % guld
Nominel værdi: 100 francs
Vægt: 0,5 gram
Diameter: 11 mm
Udgivelsesår: 2017
Oplag: 5.000 stk
Kvalitet: Proof


Pris 695,-

samling