Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Købs- og leveringsbetingelser

Læs mere om købs- og leveringsbetingelser

  • Mønthuset Danmark leverer mønter i hele Danmark eksklusiv Grønland og Færøerne.
    Vi leverer ikke til adresser i udlandet.
  • Der er en leveringstid på 10-14 dage.
  • Du har 30 dages fuld returret på alle mønter og medaljer.
  • Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos Mønthuset Danmark.

Leveringsbetingelser:

Når du foretager din bestilling på internettet, er det gældende produkts pris inklusive moms, og prisen er den som på dagen for bestillingen, er angivet i Mønthuset Danmarks prisliste på adressen www.monthuset.dk. I forbindelse med samlinger hvor du som kunde kontinuerligt modtager mønter og medaljer, tager vi forbehold for eventuelle prisændringer. Eventuelle forsendelsesomkostninger varierer fra produkt til produkt.

Betalingsbetingelser:

Faktura medfølger forsendelsen, og betalingen foregår med det indbetalingskort der følger med i forsendelsen. Skulle postomdelingen være forsinket, eller modtager du en faktura med en for kort betalingsfrist, kan du kontakte vores kundeservice.

Betaling med kreditkort:

Vi accepterer MasterCard og Visa som betalingsmiddel. Betaling med kreditkort i vores webshop bliver udført med DIBS’ SSL sikrede betalingsformular. Mønthuset Danmark har ikke adgang til kortinformationen og vi gemmer ingen informationer om kreditkortet i vores webshop.

Mønthuset Danmark forbeholder sig retten til at indhente kreditoplysninger og godkende bestillingen inden levering kan finde sted.

 

Efterkrav:

Er du ny kunde hos Mønthuset Danmark, eller bestiller du værdifulde samlerobjekter, sendes produktet af administrative årsager pr. efterkrav. Det betyder, at du skal hente din forsendelse på posthuset. Du har selvfølgelig stadig 14 dages returret, og du kan altid returnere produktet, hvis du ikke er tilfreds. Afhentes forsendelsen ikke rettidigt, og bliver vi ikke gjort opmærksom herom, returneres varen til Mønthuset Danmark efter ca. 10 dage.

Krav og påmindelser:

Er din indbetaling ikke os i hænde inden betalingsfristens udløb, sender vi en betalingspåmindelse, hvor der tillægges 100 kr. til det oprindelige beløb. Betales fakturaen ikke efter påmindelsen, er almindelige inkasso-procedurer gældende.

Fortrydelsesret:

Når du handler hos Mønthuset Danmark har du altid 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at fortryde dit køb kan du hente en fortrydelsesformular her.


« Tilbage