Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Fordele ved at samle hos Mønthuset Danmark

Som kunde i Mønthuset Danmark har du et helt team af indkøbere, der hele tiden er "på farten" for at skaffe nye spændende mønter og medaljer til dig som kunde. Vores vision er at fremme interessen for at samle mønter og medaljer, og at gøre det at samle enkelt, lærerigt og tilgængeligt for danske samlere.

Målet for Mønthuset Danmark er at tilbyde samlere en bedre service end den traditionelle mønthandel. Gennem detaljeret information om det enkelte samlerobjekt ønsker vi, at vore samlere får mere ud af deres samlinger.

Via vores internationale kontaktnet kan vi tilbyde mønter og medaljer fra hele verden. Alle de mønter vi sælger, er udvalgt og kontrolleret af eksperter. Samtidig har vi som distributør for nogle af verdens vigtigste møntværker mulighed for at reservere eftertragtede produkter, hvilket du som kunde har glæde af, da mange af disse produkter kun præges i et begrænset oplag.

Med hver mønt eller medalje følger et ægthedscertifikat, som garanterer produktets ægthed og høje kvalitet. Når du bestiller en af vores samlinger, får du desuden - uden ekstra omkostninger, skrin, ejerbevis samt en mappe til at opbevare dine ægthedscertifikater og øvrig information om mønterne eller medaljerne i, når du bestiller en af vores samlinger.

Hvis du starter en samling hos Mønthuset Danmark, garanterer vi, at du har fortrinsret til alle de mønter og/eller medaljer, som indgår i samlingen.

Det er enkelt og risikofrit for dig som kunde at handle med os. Vi sender de bestilte mønter og/eller medaljer direkte hjem til dig. Der kan dog være enkelte undtagelser, som er baseret på produktpris eller størrelse. Efter modtagelsen kan du se forsendelsen igennem i fred og ro, og du har altid 14 dages fuld returret. Du samler kun så længe du selv vil og kan når som helst afbryde din samling ved at kontakte vores kundeservice.


« Tilbage