Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Job hos Mønthuset Danmark

Vi tilbyder en spændende hverdag i et hektisk men venligt arbejdsmiljø!

Lige nu søger vi: Dansk- eller svensktalende Account Manager

Arbejdet består af salg af eksklusive produkter, hovedsageligt mønter og medaljer, via telefonen - primært til en god og solid eksisterende kundeportefølje. Du vil komme til at sidde med udvalgte VIP kunder og vil derfor have tæt kontakt til mange af virksomhedens bedste og faste kunder. Vi søger en person, som sætter pris på et højt arbejdstempo, og som kan lide at yde en ekstra indsats for at påvirke egne resultater og mål.

For at få succes og vinde vores kunders tillid, er det en klar fordel, at du formår at præsentere vores produkter, som ofte har historisk betydning. Vi får mellem 20 og 30 nye produkter hver måned, og vi forventer derfor, at du efter en grundig oplæring er i stand til at sætte dig ind i disse.

Din baggrund

 

  • Det er en fordel, at du har erfaring med telemarketing eller salg, samt at du trives med kundekontakt via telefonen
  • Du taler og skriver perfekt dansk eller svensk, er veltalende, professionel og empatisk, når du taler med vores kunder
  • Vores kunder spænder vidt, hvorfor det er nødvendigt, at du kan skabe gode relationer

 

 

Fælles for dem er dog interessen for eksklusive og historiske mønter og medaljer, og du opnår størst succes i stillingen, hvis du har historisk interesse

Vi tilbyder en stilling i et positivt og udfordrende miljø med nogle yderst interessante produkter. Stillingen er yderst fleksibel og selvstændig, og du vil indgå i et team på ca. 10 personer. Du tilbydes en meget attraktiv løn- og bonuspakke – uden loft. Vi er lokaliseret i dejlige, lyse lokaler i Vestergade 18E, København K, mindre end 10 min. gang fra Vesterport st.

Arbejdstiden ligger i tidsperioden mandag til fredag 10.00–21.00 – med stor fleksibilitet og med mulighed for at arbejde i weekenderne.

Ansøgning:

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning og CV til info@monthuset.dk