Luk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  • Få tilbud før andre kunder
  • Følg med i nyheder om mønter, sedler og medaljer
  • Få besked om events og arrangementer
Tak for din tilmelding 
Udfyld venligst dine informationer
Udfyld venligst dine informationer

NYHEDER Guldmønter Sølvmønter Sølvmedaljer Forgyldt Møntsæt Antikke mønter Tilbehør

KUNDESERVICE/ ORDRETELEFON
77 30 20 10

Man. - Fre.: 10.00 - 16.00Ved at klikke på boksene kan du ændre tekst størrelsen.

Historien kommer til live på denne bronzemønt fra Romerriget:

Original mønt fra Romerriget med krigermotiv – kun 199 kr!

Det er ikke ofte, man kan holde en original mønt fra Romerriget i sine hænder. Det er virkelig et stykke historie, du har mulighed for at købe - en mønt, hvis motiv er inspireret af kæmpende gladiatorer og som bærer portrættet af den berømte kejser Constantius II på bagsiden.

Disse er autentiske, originale romerske bronzemønter, båret i lommerne på kejsere, gladiatorer, og romerske borgere for næsten 1700 år siden. Det er utroligt, at disse mønter overlevede imperiers storhed og fald, jordskælv, oversvømmelser og verdenskrige til vores tid. Nu kan en af disse mønter blive din for kun 199 kr! Vores normale pris er 399 kr + 49 kr i porto.

For den fordelagtige introduktionspris på kun 199 kroner kan du sikre dig:

  • Næsten 1700 år gammel, ægte romersk mønt i bronze for kun 199 kroner.
  • Mønthuset betaler portoen.
  • Indleder den korte samling ”Romerrigets mønter”, med totalt 9 mønter fra Romerriget.
  • Dybdegående historie, ægthedscertifikat og opbevaringsmappe til dine mønter, helt gratis.
  • 30 dages fuld returret og ingen bindingstid.

Mønterne er præget mellem år 348 og 356 e.Kr. Adverset viser den romerske kejser Constantius er der en indskrift, som direkte oversat betyder ”De glade dage er tilbage”.

Der er ikke et ubegrænset antal af originale mønter fra det romerske imperies tid og bestillingerne vil derfor prioriteres i indkomne rækkefølge. For at sikre dig et eksemplar af den næsten 1700 år gamle mønt, anbefaler vi dig at bestille allerede i dag!

Pris 199,-

samling

 

Kom med på en historisk rejse!

Det er utrolig spændende at samle gamle romerske mønter. Du lærer om romernes erobringer, sejrene på slagmarken, kampen mellem religionerne, storhed og fald for en enestående kultur og ikke mindst spændende historier om de store kejsere.

Det er utroligt, at man kan holde noget så historisk i sin egen hånd uden det koster en formue. Køber du originalmønten fra Romerriget, indleder du samtidig den korte samling ”Romerrigets mønter”. I samlingen har du en enestående mulighed for, at lære mere om Romerrigets historie.

Samlingen består af totalt 9 mønter. Den første mønt i samlingen kan du sikre dig allerede i dag for blot 199 kroner. Vores normale pris er 399 kr + 49 kr i porto. Sammen med din første forsendelse vil du modtage en opbevaringsmappe til mønterne uden ekstra omkostninger! De følgende mønter repræsenterer det romerske imperium på forskellige måder. De følgende 7 mønter koster 399 kr + 49 kr i porto og du vil modtage en mønt ca. en gang om måneden. Den sidste 9. mønt er en helt speciel sølvmønt fra Romerriget! Den koster 1.399 kr + 49 kr i porto.

Du vil modtage mønter, der repræsenterer forskellige vigtige dele af imperiet: Rom, byerne, guderne, kejserne og selvfølgelig også det verdensberømte romerske militær. Du vil modtage en mønt, som repræsenterer kristendommen og en som repræsenterer den romerske arkitektur. Den sidste mønt vil være kronen på samlingen.

Vores indkøbere sikrer kvalitet og ægthed af hver enkelt mønt og du modtager desuden altid et ægthedscertifikat med hver forsendelse. I 3. forsendelse modtager, uden ekstra omkostninger, et praktisk album til dine certifikater.

Skulle du fortryde, har du altid 30 dages fuld returret og ingen købsforpligtelser. Når du er tilfreds, er vi tilfredse!

For kun 199 kroner kan du sikre dig en næsten 1700 år gammel ægte gladiatormønt fra Konstantin den stores søn, Constantius II. Vi betaler portoen.

 

 

 

 

 

 


Specifikationer

Kejser: Constantius II
Årstal: Ca. 348 - 356 e.Kr.
Metal: Bronze
Diameter: ca. 15-25 mm
Kvalitet: Pænt eksemplar
Motiv: En kriger, der spider sin modstander, inspireret af gladiatorkampene

Mine fordele hos Mønthuset Danmark

1. Jeg kan sikre mig en næsten 1700 år gammel, romersk originalmønt for kun 199 kroner. Vi betaler porto. Jeg er indforstået med at det kun er en mønt per person og at ordrer prioriteres i den indkomne rækkefølge.

2. Jeg betaler ingenting nu, men modtager mønten sammen med en faktura med 14 dages forfald, og kan studere mønten i fred og ro før jeg betaler. Mønten sendes per post. Leveringstiden er normalt 10-14 dage. Ved stor efterspørgsel kan leveringstiden være noget længere.

3. Ved at sikre mig den næsten 1700 år gamle mønt, indleder jeg den uforpligtende samling ”Romerrigets mønter”. Samlingen består af kun 9 originale mønter fra Romerriget.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny mønt ca. en gang om måneden eller sjældnere. Der er ingen bindingstid eller krav om mindstekøb.

5. Prisen for de efterfølgende romerske mønter i samlingen er 399 kroner + porto på 49 kroner. Den sidste mønt i samlingen koster 1.399 kroner + 49 kr i porto.

6. Mønthuset tager forbehold for at mønter og priser kan ændres på grund af tilgængelighed. Jeg har altid 30 dages fuld returret.

7. I løbet af samlerperioden modtager jeg uden ekstra omkostninger samlemappe til opbevaring af mønterne og ægthedscertifikat.

8. Jeg har altid 30 dages fuld returret og samler kun så længe jeg selv ønsker det. Vil jeg afslutte samlingen, udsætte en forsendelse eller ændre forsendelsesintervallet, tager jeg bare kontakt til Mønthuset via tlf 77 30 20 10 eller på e-mail kunde@ monthuset.dk alt efter hvad der er lettes for mig. Alle køb fra Mønthuset dækkes altid af købeloven.

9. Mønthuset Danmark garanterer, uden tidsbegrænsning eller andre forbehold, ægtheden af alle vores samleobjekter.

10. Mønthuset Danmarks formål er at formidle historien knyttet til mønter og andre samleobjekter og gøre samlinger tilgængelig for flest mulig. Vi sælger til samlere som er optaget af samleglæde og historie. Vi garanterer ikke at mønter eller andre samleobjekter stiger i værdi eller beholder sin oprindelige værdi. Eventuelle tidligere værdistigninger er ingen garanti for fremtidig værdistigning.


Pris 199,-

samling